Centrum Vitaminen Junior Tabletten

Centrum Vitaminen Junior Tabletten
Zoom Click to enlarge


Share
Back Write Review
You will earn
11
Dutchies for this product

click for more info

10.99
incl. VAT 11.98
Price in $ : $12.34
Weight  : 100g
Vitaminen en mineralen zijn onmisbaar voor de groei, de ontwikkeling en het goed blijven functioneren van het menselijk lichaam. Dit geldt specifiek voor kinderen. Juist tijdens de groeifase is het voor kinderen belangrijk dat zij voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen als aanvulling op de voeding.

De behoefte aan extra vitaminen kan mede afhankelijk zijn van het individuele eet- en leefpatroon. Er kunnen verschillende specifieke omstandigheden zijn waardoor die behoefte aan vitaminen en mineralen wordt verhoogd. Bijvoorbeeld bij de groeiontwikkeling van een kind, bij zware lichamelijke inspanning, na ziekte of als bron voor extra energie bij vermoeidheid en lusteloze gevoelens.

De behoefte aan extra vitaminen en mineralen ter aanvulling op de voeding, is mede afhankelijk van het individuele eet- en leefpatroon. Daarnaast kunnen er verschillende omstandigheden zijn waadoor de behoefte aan vitaminen en mineralen wordt verhoogd. Bijvoorbeeld bij zware lichamelijke inspanningen, herstel na ziekte, tijdens het volgen van dieeten en bij vermoeidheid of lusteloze gevoelens.

*Uitgebalanceerde samenstelling van 22 vitaminen en mineralen
*Speciaal gedoseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar
*Kauwtabletten met lekkere frambozensmaak
*Lactose-, suiker-, glutenvrij
*Een tablet per dag

© Copyright TypicalDutchStuff.com 2003 - 2019

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! 
TypicalDutchStuff.com is een ShopWiki Gecertificeerde Shop Keurmerk TypicalDutchStuff.com TypicalDutchStuff.com Coupons on NerdWallet.com

Free Contact Form