Davitamon Compleet Mama Plus Visolie

Davitamon Compleet Mama Plus Visolie
Zoom Click to enlarge


Share
Back Write Review
You will earn
19
Dutchies for this product

click for more info

18.86
incl. VAT 20.56
Price in $ : $21.17
Weight  : 100g
Davitamon Compleet Mama Plus Visolie

Zorgt voor gezonde zwangerschap en goede ontwikkeling van de baby!

Davitamon Compleet Mama Plus Visolie is een slimme 2-in-1 combinatie die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Het helpt om een juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en omega-3 vetzuur DHA aan te vullen ter ondersteuning van een gezonde zwangerschap.

Davitamon Compleet Mama Plus Visolie bevat precies de hoeveelheid foliumzuur en vitamine D die tijdens de zwangerschap en gedurende de borstvoedingsperiode wordt aanbevolen door de Gezondheidsraad. Daarnaast bevat het een kwalitatieve, geconcentreerde en zuivere visolie die specifiek in een goede hoeveelheid omega-3 visvetzuur DHA voorziet.

Het goede van Omega-3 visolie DHA
Het Omega-3 visvetzuur DHA is een essentieel vetzuur dat een belangrijk rol speelt bij de ontwikkeling van de hersenen van de baby. Daarnaast heeft het ook een gunstige invloed op de gezondheid van de (aanstaande) moeder.

Waarom extra vitamines?
Tijdens de zwangerschap en de periode erna, is de behoefte aan bepaalde vitamines en mineralen verhoogd. De Gezondheidsraad beveelt zwangere vrouwen aan om extra foliumzuur (400 microgram per dag) te gebruiken, ter verlaging van het risico op een open ruggetje bij de baby. Naast foliumzuur adviseert de Gezondheidsraad ook extra vitamine D (10 microgram per dag) te nemen. Vitamine D is belangrijk voor de botopbouw en het in stand houden van de botmassa van de moeder.

© Copyright TypicalDutchStuff.com 2003 - 2019

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! 
TypicalDutchStuff.com is een ShopWiki Gecertificeerde Shop Keurmerk TypicalDutchStuff.com TypicalDutchStuff.com Coupons on NerdWallet.com

Free Contact Form