Teken van Nederland

Teken van Nederland
Zoom Click to enlarge


Share
Back Write Review
You will earn
26
Dutchies for this product

click for more info

€25.99
incl. VAT €31.45
Price in $ : $29.17
Weight  : 300g
Dat vorm, materiaal en functie perfect met elkaar kunnen harmoniëren, bewijst Nova Carta met de introductie van Teken van Nederland; een rijk uitgevoerd en in een uniek blik verpakt tekenspel, waarbij de deelnemers voor een dubbele uitdaging komen te staan. Een slimme schets kan namelijk net zo belangrijk blijken als een tekening waarheidsgetrouw. Want ga er maar aan staan om carpoolen of heilig boontje tot uitdrukking te moeten brengen. Lachen, gieren, brullen! En wat te doen bij tekenopdrachten als drielandenpunt of een blauwtje lopen. Bloed, zweet en tranen?

Maar liefst ruim 2000 tekenonderwerpen vormen de basis van het spel, dat door zijn doordachte concept en hoge amusementswaarde jong en oud eindeloos zal boeien. En hoewel je bij het tekenen je mondje niet mag roeren, kunt u ervan overtuigd zijn dat Teken van Nederland spraakmakend leuk en uitgesproken gewaardeerd zal zijn.

© Copyright TypicalDutchStuff.com 2003 - 2019

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! 
TypicalDutchStuff.com is een ShopWiki Gecertificeerde Shop Keurmerk TypicalDutchStuff.com TypicalDutchStuff.com Coupons on NerdWallet.com

Free Contact Form