Zakelijke klanten

Heeft u een Nederlands restaurant of supermarkt? Bent u op zoek naar originele Nederlandse relatiegeschenken of unieke kerstpakketten? Of wilt u uw liefde voor stroopwafels of drop verspreiden onder uw vrienden en collega´s in het buitenland? Voor dergelijke verzoeken en meer bent u bij Typical Dutch Stuff aan het goede adres.

U zult zien dat niet alleen onze prijzen bijzonder concurrerend zijn, maar dat het ook erg makkelijk is om met ons samen te werken. En dat doen we als volgt:

- Als eerste een kennismaking. Graag willen we weten wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen.
- Daarna brengen we uw wensen in kaart. Wij proberen u niet iets te verkopen, maar we adviseren. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.
- We zorgen vervolgens voor de beste prijzen. De minimale ordergrootte voor bedrijven is normaliter € 250,-. Maar een eerste proefbestelling van een lagere waarde is zeker mogelijk.
- Neem voor meer informatie contact met ons op via zakelijk@typicaldutchstuff.com

Neem de volgende aspecten voor zakelijke bestellingen in acht:

- Bestellingen moeten vooraf betaald worden. We verzenden niet onder rembours. We accepteren de volgende betalingsmethoden: MasterCard, VISA, iDEAL en bankoverschrijvingen. We accepteren alleen betalingen in Euro.
- Kosten voor douane en invoerrechten zijn voor rekening van de ontvanger. Die kosten dienen betaald te worden op het moment van bezorging. De verzendkosten dekken deze kosten niet.

Continue

© Copyright TypicalDutchStuff.com 2003 - 2020

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! 
TypicalDutchStuff.com is een ShopWiki Gecertificeerde Shop Keurmerk TypicalDutchStuff.com TypicalDutchStuff.com Coupons on NerdWallet.com

Free Contact Form